De verschillende soorten Lace Front Pruiken

Kapsalon Ede

Het was vroeger ook de gewoonte om haren af te knippen, baarden te scheren en pruiken te verwijderen. Het verschil was dat de methoden anders waren. Bij de methoden van het oude Egypte, Griekenland en Rome werd bijvoorbeeld geen gebruik gemaakt van een schaar, zeep en water. Maar in de Middeleeuwen begonnen specialisten op te duiken, vooral in Parijs, waar haarknippen een business en een sociaal gebeuren werd. Zelfs scharen en scharen kregen een modieuze naam. Wetenschappelijk gezien zijn de methoden die door haarstylisten en kappers worden gebruikt, veel nieuwer. Uit onderzoek blijkt dat de wetenschappelijke vooruitgang in grote mate heeft bijgedragen tot de nieuwste haarstylingsproducten. Tot de bekendste instrumenten die door haarstylisten worden gebruikt, behoren chemische uitdunscharen, haarscharen, haarscheren en tondeuses. Daarnaast zijn er nog andere gespecialiseerde gereedschappen zoals haarborstels, haarkammen en haarverdelers.

Chemische uitdunscharen worden erkend als primaire hulpmiddelen die uitstekende resultaten opleveren. De haren worden tussen de tanden van de schaar gehouden, waardoor de kam ze verticaal kan afknippen. Bovendien kunnen de haren sneller en dunner worden geknipt zonder ze te beschadigen. Wetenschappelijk gezien is de chemische stof in haaruitdunscharen zeer zuur met een pH rond 5,5. Typisch worden ze gebruikt om lange precieze slagen te maken die ontworpen zijn om door het haar te knippen zonder veel schade te veroorzaken. Als het haar lang en dik is, is het mogelijk om de kam horizontaal te houden en het haar tegelijkertijd te knippen. Maar door de precieze aard van de schaar, wordt deze naar de klant teruggetrokken waardoor de klant de haarkant van de kam afknipt. De klant krijgt dan een scheiding over de hele lengte van de haarschacht. De snit ziet er onregelmatig uit omdat de kam tussen de tanden is gehouden. Om deze reden is het aangeraden om precieze hoeveelheden druk uit te oefenen bij het gebruik van de schaar. Ze moeten in een verticale positie worden gehouden.

Scharen zijn ook nuttig voor het uitdunnen van dikke wenkbrauwen en wimpers. Ze worden gebruikt om de wimperrand met een schaar te knippen en zijn ook handig om twee wimperranden te blenden zodat de ene op de andere lijkt. De randen van de schaar kunnen worden gebruikt om de franje en de bovenste lengtes van de wenkbrauwen puntig af te knippen. Dit zijn enkele van de vroegste instrumenten die kappers gebruikten voor het knippen van haar. Na de schaar zijn er nog enkele basisgereedschappen die elke kapper en stylist nodig heeft. Kammen – Met lange armen, breed aan de basis en taps toelopend aan de punt, zijn dit de gereedschappen die de meeste kappers gebruiken. De meeste kammen bevatten zowel een vast mes als een schaar die aan het handvat is bevestigd. Het vaste mes wordt gebruikt om het haar van de haarborstel af te knippen en de schaar wordt gebruikt om de haarlijn met de schaar door te knippen.

Tondeuse – De tondeuse wordt gebruikt voor een gladde snit. Hij wordt meestal gebruikt voor hals- en ruglijnen. Dolce & Gabbana – Dolce en Gabbana is een typisch voorbeeld van een Italiaanse kantpruik van topkwaliteit. Dolce en Gabbana staat bekend als de Olive Oil Wella. Olijfolie wella is gemengd met melkzuur en vitaminen om de lace wig zijn glanzende en glanzende afwerking te geven. Pruikenstandaard – Een pruikenstandaard wordt gebruikt om het kant voor en achter onaangeroerd te houden. Deze standaard wordt soms ook gebruikt om te voorkomen dat de pruik in de knoop raakt. Handcrème – Een kleine tube handcrème zit in het kleinste flesje voor het geval je handen te gulzig worden. Dit is vooral handig als je verschillende pruikstijlen doet. Mascara – Om de ogen helderder te maken en meer volume te geven, is het gebruik van mascara noodzakelijk. Mascara wordt het best aangebracht op de onderste wimpers. Blush – Een klein penseel met haren kan worden gebruikt om blush op de wangen aan te brengen. Getinte lipgloss – Een getinte lipgloss laat een lippenbalsem vaak op een lipstick lijken. Het helpt de lippen er voller en stralender uit te zien. Er zijn een aantal dingen die u zou willen overwegen bij het kiezen van lace front wigs.

Lees meer

Kapsalon

Thuiskapster

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *