Hoe moet je gewicht verliezen?

Online voedingsadvies

Iedereen die calorieën telt besteedt er aandacht aan, maar veel mensen kunnen het caloriegehalte in het voedsel dat ze eten, gewichtsverlies, geëvalueerd door de dagelijkse coach, en natuurlijke voeding, diëten door de voedingscoach, overal vergeten.

Elke vrouw die heeft geprobeerd om gewicht te verliezen is mislukt en gefrustreerd. Laat me je vertellen, we zijn door de diëten gegaan, de gewichtsverlies programma’s, nu en de fitness programma’s. Laat me je vertellen, elke keer dat we een dieet hebben geprobeerd, was het bijna onmogelijk om We hebben diëten geprobeerd zonder hun gevolgen, Er was lichaamsbeweging genoeg, en Babysmall genoeg. Zijn we afgevallen? Soms, ja, en zo vaak als zelden. Nadat we hebben geregend, zijn we nat, of we eten van onze frustratie, die voornamelijk uit vetcellen bestaat. We zijn het gewicht dat we vandaag hebben en soms komen we morgen aan. Meestal zijn het de vetcellen die morgen aanzetten, omdat de vetcellen vechten tegen de beweging, de voedingsadvies, of omdat we niet op de juiste manier eten. Alle diëten, gewichtsverlies programma’s, gezonde voeding diëten en natuurlijke voeding programma’s die we hebben worden steeds beter, maar we veranderen niet de slechte gewoonten die ons overgewicht hebben gemaakt. Enkele kenmerken van de vrouw die zich ellendig voelt zijn: stress, gebrek aan zelfliefde, niet naar de feestjes gaan omdat ze op dieet is, deel willen uitmaken van een team, zich afzetten tegen anderen, altijd met anderen eten, problemen hebben met eten en slapen. Je kunt haar een voedingscoach noemen, want zij moet je duidelijk maken waarom je niet afvalt. Als je begint met een gezond dieet,s achter de rug (eiwit, suiker, teer, internet), beweging, en gezonde tussendoortjes. In het begin lijkt alles OK. Maar op het einde lijkt alles OK, niets meer of minder.

De vrouw die depressief is breekt de regels van diëten, diëten helpen niet, ze-zijn terra incognita. Het is zo moeilijk om de regels te breken, zelfs als je ze niet zou begrijpen. Telkens als je op dieet bent, lijkt je lichaam tegen je te vechten, je vecht tegen een kwelling, een oorlog, met een enorm gewicht. De vrouw die zelden de regels breekt, krijgt voortdurend de slechte paradox: rebelleren tegen de dieetregels, meer eten en! aankomen. Het is zo moeilijk om te vechten tegen de rebel in haar, die haar roept. We weten het allemaal, ze is op dieet, er is het dieetmenu, maar ze wil het niet eten, wan. Helaas is de belangrijkste vraag, wanneer je op dieet bent, die mensen motiveert om te willen vechten als het voorbij is, is: “Zal het gewicht een opoffering zijn voor het mooie beeld daarboven?” De vrouw kan zich er nauwelijks van weerhouden deel uit te willen maken van een team, zelfs als ze groot was. Dit is het blijvende geheim, dat elke vrouw zich afvraagt: hoe gewicht te verliezen en het eraf te houden.

Elk dagboek, of gewoon een notitieboekje, gevuld met de gedachten van de kleine apotheker, bevat de nieuwe formule die is aangekomen: een voedingsgedrag dat de meest doeltreffende middelen heeft voor iedereen, hoe vaak men het ook heeft geprobeerd en gefaald. Het lijkt succes te hebben. En veel vrouwen kunnen zich te ontdoen van hun depressie, stoppen om te snacken, vrij van zichzelf, gek. Een beetje gewicht verliezen – niet genoeg om een retorisch gevecht met de voedingscoach te winnen – doet nog iets anders. Het verandert alles: het verandert de stemming, en de eet gevoelens. Een vrolijk bijverschijnsel kan een plakboek zijn met een leuke mop: een serieus, afgemeten en wetenschappelijk afslankprogramma. Het zit al in haar hoofd. Telkens als ze in de verleiding komt om te eten, maakt ze een tegen- Pol- Gedrag. Dit is het belangrijkste geheim van de voedingsjungles, bekend onder vele namen vooral in Europa – “eet voor de voeding en niet voor het genot”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *