Wat is een levenscoach?

Life coach Breda

De trieste waarheid is dat er veel mensen zijn wier leven leeg aanvoelt. Zij hebben niet het gevoel dat zij de wereld of hun werkgever veel te bieden hebben. Er is een grote groep mensen die een soort hulp nodig heeft. Sommigen wenden zich tot medicijnen, anderen tot de kroeg. Weer anderen wenden zich eenvoudig tot vrienden, familie en bekenden. “Geliefden” kunnen het laatste redmiddel zijn voor velen die geen antwoord hebben. (Ik hoop dat die laatste verwijzing niet te negatief is!) Als een levenscoach je kan helpen, dan doen ze dat. Er zijn veel mensen die al jaren problemen hebben; een psychiater kan bij hen een diagnose stellen en hen een medicijn geven om het te behandelen. Maar de laatste tijd zijn er mensen die dit zien als een one-stop-oplossing zonder verdere studie of sessies. De medicijnen die deze mensen kunnen vinden hebben veel gevaarlijke nawerkingen. Degenen die de medicijnen nemen, missen vaak een veel rijker geestelijk leven waarvan ze kunnen genieten.

Een van de grootste problemen die mensen hebben is de manier waarop ze over zichzelf denken. Velen van ons hebben die uitdrukking wel eens gehoord. Maar ik denk niet dat deze uitspraak wordt gedaan met de wens dat iemand zich beter gaat voelen. Medische behandeling richt zich normaal gesproken op de fysieke, emotionele en psychologische aspecten van iemands leven. Daar is niets mis mee. Maar er is wel iets mis mee om op deze manier naar iemands leven te kijken. Wat zeggen we over een levenscoach? We zeggen dat de programma’s die zij aanbieden beter zijn dan de one-stop-oplossingen. Er zijn vele manieren om je geluk en vreugde te vergroten. Als je problemen veroorzaakt worden door zwakke of verstoorde relaties, bid dan en vraag om hulp. Als er ontberingen in je leven zijn, dan is het tijd om daarover te bidden. Als je denkt dat je zo’n puinhoop bent dat niets wat je doet je zal helpen, begin dan aan jezelf te werken.

Er is vreugde in het bereiken. Het is een vreugde die ik me herinner van toen ik op de middelbare school zat. Ik zat in de toneelgroep. Dit waren mijn leraren. We oefenden bijna elke week. Het was de vreugde om te zien hoe anderen uitmuntendheid in hun leven bereikten. Maar toen ontdekte ik wat veel mensen die naar professioneel 51 Plus gingen niet wisten. Dit is hoe ik denk over de dynamiek van het leven. Als je echt serieus bent over het verbeteren van je leven op welk niveau dan ook, probeer dan anderen te helpen. Vertel één persoon wat je weet. Ik durf te wedden dat als je gelukkiger wilt zijn, je nieuw werk zult vinden. Als je dat doet, ben je op jezelf aangewezen, en heb je geen familie meer in je gedachten. Laat ze je vertellen wat je niet leuk vindt. Ga dan kijken wat ze te zeggen hebben. Een andere reden om anderen te helpen is dat wij een (echte) samenleving zijn van mensen die terug willen geven. Hoe meer hulp we geven aan de God-mensen en andere mensen, hoe minder we het zelf zullen hoeven te doen. Je weet dat je nooit zult verdrinken in het gevoel dat je iemand iets schuldig bent. vruchtbare verhalenverteller deadline Bostonoles zei “de geest van het geven is de geest van een man.” Dat is alles. Als iemand je om hulp vraagt, zorg dan dat het zijn hoogste bedoeling is.

Een andere reden om anderen te helpen is dat het een geweldige manier is om je goed over jezelf te voelen! Gelukkig zouden de meesten van jullie, in deze wereld waarin we leven, graag iets terugdoen, al was het maar op een minimum. Helaas, door deze op de “ialsiful kant” te zetten, dragen we bij aan een wereld van kwetsende massa’s. Wij moeten onze giften veranderen in consequente en grote giften om de behoeftigen en hongerigen te helpen, diegenen die meer dan waarschijnlijk op u neerkijken, vanuit de ogen van de maatschappij. Tenslotte vindt de wereld waarin wij leven gemakkelijker hulpbronnen wanneer wij anderen helpen. Zelfs de grootste weldoener heeft moeten bukken om iemand te helpen. Dus als we succes afmeten aan de hoeveelheid geld die we in de loop van ons leven hebben vergaard, dan moeten we een bewuste en agressieve gever zijn.

Zo, nu weet je wat een levenscoach is. Het enige wat je hoeft te doen is er een te vinden of er vandaag nog een gratis uit te proberen door het volgende te doen.

1) Zoek op Google (ezinearticles dot com) onder de titel van het artikel–woord op de pagina sites.

2) Bezoek een paar websites waar mensen over hun levenscoach praten.

3) Lees over een beschikbare coaching klas.

4) Schrijf je in op een site die gratis life coaching aanbiedt.

5) Schrijf je in voor een gratis artikel dat ingaat op de kwestie die ik met je bespreek.

Lees meer

Verpleegkundige

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *